3SL Sports

3SL Sports is een Trainingscentrum gelegen aan Hildestraat 17a in Wilp.

Meer informatie over 3SL Sports in Wilp

Ben je een triatleet, hardloper of fietser en wil je jezelf uitdagen? Bij 3SL Sports kun je de begeleiding vinden die bij jou past. Ze bieden verschillende mogelijkheden om je optimaal voor te bereiden op je doelen. Ze maken een schema op maat voor je, gebaseerd op jouw doelstellingen. Daarnaast bieden ze inspanningstesten aan om je omslagpunten en trainingszones te bepalen, zodat je gericht kunt gaan trainen. Ook kun je bij hen terecht voor analyses om je zwem- of looptechniek te verbeteren. Daarnaast organiseren ze clinics voor bedrijven, verenigingen en andere groepen, waarin je kunt werken aan je looptechniek, fietstechniek, triathlonskills of open water zwemmen. Tot slot zijn ze trotse sponsor en mede-organisator van de Voorster Triathlon, die plaatsvindt op 25 juni 2023. De inschrijving voor deze triathlon is nu geopend via de Nationale Triathlon Bond.

Wil je weten wat 3SL Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 3SL Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 3SL Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 3SL Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar 3SL Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 3SL Sports

Bezoekers bekeken ook