A.C. Vliegschool Teuge B.V.

A.C. Vliegschool Teuge B.V. is een Rijschool gelegen aan De Zanden 45 in Teuge.

Meer informatie over A.C. Vliegschool Teuge B.V. in Teuge

Bij de Special Air Academy kan iedereen leren vliegen, maar de duur van de opleiding hangt af van het vliegvermogen en de frequentie van de lessen. De opleiding wordt gegeven op de Cessna 150, Cessna 172 of Fuji FA200. Special Air Academy biedt verschillende vliegopleidingen aan, zoals LAPL (A), radio telephony, sailplane towing, banner towing, MEP (Land), SEP (Land), aerobatic rating, night rating, CPL (A), BIR (A), IR (A), f-ATPL en PPL (A). Om het vliegbrevet te behalen, moeten ook theoretische vakken met succes worden afgerond. Special Air Services is gespecialiseerd in verschillende vormen van de kleine luchtvaart en biedt ook diensten aan zoals fotovluchten, milieu-inspectievluchten en brandweervluchten.

Wil je weten wat A.C. Vliegschool Teuge B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A.C. Vliegschool Teuge B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A.C. Vliegschool Teuge B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A.C. Vliegschool Teuge B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar A.C. Vliegschool Teuge B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A.C. Vliegschool Teuge B.V.

Bezoekers bekeken ook