Amanda Leurink Photography

Amanda Leurink Photography is een Fotograaf gelegen aan Twelloseweg 79 in Terwolde.

Meer informatie over Amanda Leurink Photography in Terwolde

Op een zonnige dag vond de EpilepsieLoop plaats, waar bijna 700 deelnemers meeliepen om geld in te zamelen voor onderzoek naar epilepsie. Er werd een fantastisch bedrag van €201.547 euro opgehaald. Het bruiloftseizoen loopt van april tot oktober en het is een feest om alle mooie stellen vast te leggen. Voor inspiratie kun je hun impressie bekijken. Op 1 oktober vond The Big Walk plaats voor Hulphond NL, waar veel enthousiaste honden met hun baasjes aanwezig waren. Er staan verschillende evenementen gepland, zoals het Klompenfeest Twello op 1, 2 en 3 september 2023 en de EpilepsieLoop in Amersfoort op 7 oktober 2023. In december is ALP minder beschikbaar, maar in 2024 kun je wel weer een afspraak maken. Er is ook een fotoproject genaamd Faceless, waarbij kinderen en jongeren met bijzondere verhalen in de spotlight staan. Voor meer informatie en contact kun je op de link klikken. Daarnaast werkt de auteur samen met verschillende partijen en kun je contact opnemen via het opgegeven e-mailadres en adres. De website maakt gebruik van cookies en door de site te blijven gebruiken ga je akkoord met het cookiebeleid.

Wil je weten wat Amanda Leurink Photography verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amanda Leurink Photography of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amanda Leurink Photography? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amanda Leurink Photography het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Amanda Leurink Photography reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amanda Leurink Photography

Bezoekers bekeken ook