autobedrijf Vredemans

autobedrijf Vredemans is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Stationsweg 3 in Teuge.

Meer informatie over autobedrijf Vredemans in Teuge

Guido Vredenberg en Richard Rijkmans, jeugdvrienden en autofanaten, hebben altijd al de droom gehad om samen een eigen autobedrijf te hebben. Ze waren al van jongs af aan geïnspireerd door de automotive branche en deden van alles: sleutelen aan oude auto's en crossen met een oude Opel Kadett. In januari 2010 begon hun avontuur aan de Kerkhofweg in Emst, maar na vijf jaar was het bedrijf daar uit zijn jasje gegroeid en zijn ze verhuisd naar de huidige locatie aan de Stationsweg 3 in Teuge. Daar staat een enthousiast en ervaren team klaar om klanten te helpen bij de aanschaf of het onderhoud van een betaalbare occasion. VREDEMANS B.V. is dé BOVAG autobedrijf voor betaalbare auto's en goede service. Het bezoekadres is Stationsweg 3, 7395 SB Teuge en de openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op zondag is het bedrijf gesloten.

Wil je weten wat autobedrijf Vredemans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van autobedrijf Vredemans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij autobedrijf Vredemans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je autobedrijf Vredemans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar autobedrijf Vredemans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. autobedrijf Vredemans

Bezoekers bekeken ook