Beursmarketing.nl

Beursmarketing.nl is een Marketingconsultant gelegen aan Rijksstraatweg in Wilp.

Meer informatie over Beursmarketing.nl in Wilp

Veel bedrijven hebben na een beursdeelname vaak niet genoeg bezoekers en potentiële klanten gesproken op hun stand. Om hier verandering in te brengen, is het belangrijk om de juiste keuzes te maken op het gebied van beursmarketing, beursstand, beurscommunicatie, voorbereiding en follow-up. De auteur van het boek 'Scoren met je beursdeelname' heeft hier veel ervaring mee en deelt in zijn boek precies wat exposanten moeten doen en laten om van hun beurs een succes te maken. Het boek bevat praktische tips en tricks en is volgens recensenten een onmisbare handleiding voor exposanten. Het boek legt uit hoe je met een goed verhaal, een opvallende stand en een doordacht marketingplan succesvol kunt worden op beurzen. Beursmarketing.nl biedt daarnaast ook een masterclass en infosessies aan om exposanten te helpen om van hun beursdeelname een succesvol evenement te maken.

Wil je weten wat Beursmarketing.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beursmarketing.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beursmarketing.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beursmarketing.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Beursmarketing.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beursmarketing.nl

Bezoekers bekeken ook