Blokker Twello Van Ghentstraat

Blokker Twello Van Ghentstraat is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Van Ghentstraat 10 in Twello.

Meer informatie over Blokker Twello Van Ghentstraat in Twello

Bij Blokker Van Ghentstraat Twello vind je een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, zoals gourmetstellen, bakplaten & tafelgrillen en serviessets. Ook hebben ze keukenapparaten zoals koffiemachines, tosti-ijzers, staafmixers en frituurpannen. Daarnaast hebben ze huishoudelijke apparaten zoals kruimeldieven, stofzuigerzakken, stoomreinigers en thermometers, evenals schoonmaak- en huishoudproducten zoals dweilen, afvalzakken en luchtverfrissers. Ze hebben ook producten om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken, kledingrekken en opbergdozen. Je kunt advies krijgen van de medewerkers in de winkel in Twello of online bestellen en het thuis laten bezorgen of gratis ophalen in een van hun winkels. Je kunt op de hoogte blijven van folderaanbiedingen, kortingsacties en trends via hun social media kanalen en de klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 20:00 en op zaterdag van 09:00 - 17:00.

Wil je weten wat Blokker Twello Van Ghentstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Twello Van Ghentstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Twello Van Ghentstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Twello Van Ghentstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Blokker Twello Van Ghentstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Twello Van Ghentstraat

Bezoekers bekeken ook