BLOOSS coffee

BLOOSS coffee is een Koffiebranders gelegen aan Rijksstraatweg 159A in Twello.

Meer informatie over BLOOSS coffee in Twello

Blooss Coffee and Tea is een koffiebranderij en leverancier van losse thee gevestigd in Deventer. Ze hebben een passie voor het roosteren van koffiebonen en bieden een breed assortiment aan koffiesmaken, zoals decaf, Sumatra en Sidamo. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreide selectie van thee, waaronder Thé de Beaux Reves, Peach Monkey en Mam's Favorite. Naast koffie en thee verkopen ze ook theepotten en ornamenten. Blooss Coffee and Tea is opgericht in 2015 en heeft een proeflokaal en winkel in Twello. Ze streven ernaar om mensen blij te maken met hun mooie producten.

Wil je weten wat BLOOSS coffee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BLOOSS coffee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BLOOSS coffee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BLOOSS coffee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar BLOOSS coffee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BLOOSS coffee

Bezoekers bekeken ook