Bos Stoffeerderij

Bos Stoffeerderij is een Stofferingszaak gelegen aan Twelloseweg 104 in Terwolde.

Meer informatie over Bos Stoffeerderij in Terwolde

In 1968 begon Gerrit Bos zijn eigen zaak in woninginrichting aan de Veenweg in Deventer. Zijn zaak werd al snel een vertrouwd adres voor gordijnen, vloerbedekking, vitrages en kunstnijverheid. Het stofferen en restaureren van moderne en klassieke meubels werd een passie die van vader op zoon werd overgedragen. Voor de restauratie van klassieke meubels worden basisverbindingen en binnenwerk nagekeken en worden natuurlijke materialen zoals jute singelband, koperen springveren, hennep koppeltouw en paardenhaar gebruikt. Voor moderne en design meubels wordt het binnenwerk gecontroleerd en indien nodig vernieuwd. Ook kunnen kussens voor boten, caravans en campers gemaakt worden in verschillende stoffen, en biedt de zaak reparaties en vervangingen van ritsen en ruiten voor voortenten, dekzeilen, buiskappen en kuiptenten aan. Naast deze werkzaamheden biedt Bosstoffeerderij ook reparaties van autostoelen, het maken van zijwanden voor overkappingen, het stofferen van lounchesets en terrasmeubelen, en zelfs het stofferen van koetsen en paardenrijtuigen. Geen klus is te gek voor Bosstoffeerderij.

Wil je weten wat Bos Stoffeerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bos Stoffeerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bos Stoffeerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bos Stoffeerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Bos Stoffeerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bos Stoffeerderij

Bezoekers bekeken ook