Brodazz beach

Brodazz beach is een Italiaans restaurant gelegen aan Zandwal 1 in Voorst Gem Voorst.

Meer informatie over Brodazz beach in Voorst Gem Voorst

Brodazz is een luxe beachclub gelegen op Bussloo, waar je kunt genieten van zon, water, strand en plezier. Ze bieden een luxe ambiance met lounges en beachclubs, evenals een restaurant waar je kunt genieten van een ontspannen lunch aan het water, een hapje en een drankje, of een heerlijke pizza of pasta. Daarnaast organiseren ze leuke feesten en thema-avonden, en kun je genieten van live muziek tijdens de Italiaanse avonden. Bij Brodazz is er altijd wel iets te vieren en ze voegen regelmatig nieuwe extra's toe. Reserveren bij Brodazz Beach is niet mogelijk, maar reserveren voor het restaurant kan wel. Van april tot en met september is Brodazz Beach de ideale locatie om te relaxen, terwijl je van oktober tot en met maart kunt genieten van het restaurant en zelfs met je hond kunt wandelen op Bussloo. In het restaurant worden authentieke Napolitaanse pizza's geserveerd, naast een heerlijk Italiaans menu. Brodazz is het hele jaar geopend en biedt ook bezorg- en afhaalmogelijkheden. Dus kom langs bij Brodazz en proef de liefde voor de Italiaanse keuken!

Wil je weten wat Brodazz beach verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brodazz beach of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brodazz beach? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brodazz beach het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Brodazz beach reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brodazz beach

Bezoekers bekeken ook