Café De Hamer

Café De Hamer is een Eetcafé gelegen aan Dorpsstraat 32 in Twello.

Meer informatie over Café De Hamer in Twello

Café de Hamer is een gezellig café met de kwaliteit van een restaurant. Ze staan bekend om de ongedwongen sfeer, gastvrijheid en gezelligheid. Je kunt er terecht voor een lekkere lunch, goed diner en gezellige borrel. Ze werken met de mooiste producten, zoals Peeze koffie, Brand bier en geselecteerde wijnen. Café de Hamer heeft twee vestigingen: Wenum-Wiesel, waar ze al sinds 1999 gevestigd zijn, en Twello, dat sinds 2018 geopend is. In Wenum-Wiesel accepteren ze alleen reserveringen voor gezelschappen van 10 personen of meer. Het team van Café de Hamer ontvangt je graag en in Twello streven ze ernaar om een vertrouwd adres te zijn voor iedereen.

Wil je weten wat Café De Hamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café De Hamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café De Hamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café De Hamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Café De Hamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café De Hamer

Bezoekers bekeken ook