Camperlocatie De Hane Bussloo

Camperlocatie De Hane Bussloo is een Camperplaats gelegen aan Kneuterstraat 38 in Wilp.

Meer informatie over Camperlocatie De Hane Bussloo in Wilp

Sinds 2020 heeft Minicamping de Hane camperplaatsen beschikbaar. Er is een apart camperveld met 13 plekken, voorzien van 10 ampère elektra en watertappunten in het midden. Honden zijn toegestaan en gratis. De camperplaatsen zijn het hele jaar geopend. In het hoogseizoen geldt een All in prijs, maar in het laagseizoen is er een korting van €2,00 per item als er geen gebruik wordt gemaakt van elektra of het sanitair. De prijs voor een plek voor twee personen in 2023 is €20,-, inclusief toeristenbelasting, water, vuilwaterafvoer, sanitair en stroom. Extra personen betalen €4,50 per persoon. Aankomen kan op elk moment, als er een plek beschikbaar is. Vertrek is voor 12.00 uur, maar als u de hele dag wilt blijven kan dit in overleg tegen een vergoeding van €10,- als de plek nog beschikbaar is. Voor bezoekers geldt een tarief van €1,50 per persoon. Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met Rene en Monique de Haan via telefoonnummer 0657025290 of per e-mail: minicampingdehane@gmail.com.

Wil je weten wat Camperlocatie De Hane Bussloo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camperlocatie De Hane Bussloo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camperlocatie De Hane Bussloo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camperlocatie De Hane Bussloo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Camperlocatie De Hane Bussloo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camperlocatie De Hane Bussloo

Bezoekers bekeken ook