Chinees-kantonees Restaurant Dynasty

Chinees-kantonees Restaurant Dynasty is een Chinees restaurant gelegen aan Duistervoordseweg 128 in Twello.

Meer informatie over Chinees-kantonees Restaurant Dynasty in Twello

Restaurant Dynasty in Twello is een Chinees restaurant dat gespecialiseerd is in diverse Chinese keukens, waaronder de lokale smaken uit de regio's Kanton, Shanghai en Sichuan. Je kunt bij hen terecht voor afhalen, à la carte dineren en catering. Voor grote gezelschappen bieden ze een perfecte Chinese catering aan en thuis kun je genieten van al hun gerechten door deze af te halen. Het restaurant is gezellig en brengt je helemaal in de Chinese sfeer. De contactgegevens van het restaurant zijn Duistervoordseweg 128, 7391 CJ Twello, telefoonnummer 0571-27 49 83 en e-mailadres info@dynasty-twello.nl. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 16:30 tot 20:30 uur, op zondag van 16:00 tot 20:30 uur en op maandag zijn ze gesloten, behalve op feestdagen. Het maandmenu voor oktober kost € 22,50 voor 2 personen en is alleen beschikbaar voor afhalen. De website is gerealiseerd door Remco Siero.

Wil je weten wat Chinees-kantonees Restaurant Dynasty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-kantonees Restaurant Dynasty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-kantonees Restaurant Dynasty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-kantonees Restaurant Dynasty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Chinees-kantonees Restaurant Dynasty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-kantonees Restaurant Dynasty

Bezoekers bekeken ook