Clubsteaks

Clubsteaks is een Horecagroothandel gelegen aan Molenallee 77 in Wilp.

Meer informatie over Clubsteaks in Wilp

Clubsteaks biedt een eersteklas assortiment rund- en kalfsvlees aan voor consumenten die waarde hechten aan smaak en kwaliteit. Duurzaamheid en dierwelzijn staan centraal bij Clubsteaks, waarbij het grootste deel van het vlees afkomstig is uit de directe omgeving. Hoewel sommige producten ook uit andere landen kunnen komen, is er altijd transparantie. Clubsteaks biedt ook inspirerende recepten en is zowel gericht op de horeca als op thuiskoks. Het bedrijf is gevestigd in Wilp, Nederland, maar zal na 30 juni 2023 alleen nog beschikbaar zijn bij de Welkoop in Twello. Klanten kunnen Clubsteaks volgen op social media en zich aanmelden voor de nieuwsbrief om updates en aanbiedingen te ontvangen.

Wil je weten wat Clubsteaks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Clubsteaks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Clubsteaks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clubsteaks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Clubsteaks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Clubsteaks

Bezoekers bekeken ook