Compass Pools

Compass Pools is een Aannemer voor zwembad gelegen aan Molendwarsstraat 66 in Twello.

Meer informatie over Compass Pools in Twello

Compass Pools Nederland is de importeur en leverancier van Compass Ceramic Pools zwembaden. Ze hebben een eigen fabrieks-installatie divisie die dealers ondersteunt bij het plaatsen van de zwembaden met behulp van deskundige monteurs. De showroom van Compass Pools Nederland is gevestigd in het pand van "The Art of Living Well" in 's-Hertogenbosch. Deze showroom is centraal gelegen en zeker een bezoekje waard. "The Art of Living Well" heeft vooraanstaande leden die wellness-producten aanbieden. Samen vormen deze leden een team dat zich inzet voor verschillende sectoren, zoals hotels, sauna's en beautycentra. De doorlooptijd is minimaal en de kwaliteit van het product is uitstekend. Naast de showroom in 's-Hertogenbosch zijn er ook andere dealerlocaties, zoals in Alkmaar, Eijsden en Appeltern. Compass Pools Nederland werkt ook samen met verschillende partners in het gebied, zoals Sparq Tuinen, Bouwstructuur Ingenieursbureau en Groenseizoen. Het leveringsgebied van Compass Pools is breed en ze bieden verschillende zwembadmodellen, service, zwembadkleuren en techniek aan.

Wil je weten wat Compass Pools verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Compass Pools of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Compass Pools? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Compass Pools het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Compass Pools reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Compass Pools

Bezoekers bekeken ook