D'Olde Melkfabriek

D'Olde Melkfabriek is een Bedrijfscentrum gelegen aan Twelloseweg 79 in Terwolde.

Meer informatie over D'Olde Melkfabriek in Terwolde

In Terwolde, de groenste gemeente van Europa, biedt de d'Olde Melkfabriek prachtige werkplekken in een historisch pand. Het pand was vroeger een plek waar boeren hun melk verhandelden en verwerkten. Nu brengen de gebruikers van d'Olde Melkfabriek nieuw leven in het gebouw. Je kunt hier je eigen kantoor huren, aanschuiven bij een flexibele werkplek of gebruik maken van een vergaderruimte. De kantoorruimtes zijn kleinschalig en geschikt voor één tot vier personen. De huurprijs begint bij €199 per maand. Ook zijn er vergaderruimtes beschikbaar voor bijeenkomsten van diverse groottes. Naast werkplekken biedt d'Olde Melkfabriek ook ontspanningsmogelijkheden, zoals een biljarttafel en zitgelegenheden. Parkeren, internet, een compleet ingerichte pantry en koffie en thee zijn allemaal inbegrepen. Het pand maakt gebruik van circulaire toepassingen en duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Wil je meer weten of een rondleiding krijgen? Neem dan contact op met d'Olde Melkfabriek.

Wil je weten wat D'Olde Melkfabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D'Olde Melkfabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D'Olde Melkfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D'Olde Melkfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar D'Olde Melkfabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D’Olde Melkfabriek

Bezoekers bekeken ook