De Banketbakkerij den Hollander

De Banketbakkerij den Hollander is een Bakkerij gelegen aan Van Ghentstraat 6 in Twello.

Meer informatie over De Banketbakkerij den Hollander in Twello

Banketbakkerij Den Hollander in Twello heeft een breed assortiment aan heerlijke gebakjes en taarten. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag tot 16:00 uur. Je kunt er onder andere gevulde speculaas, chocoladeletters, Mon-chou slof, luxe chocoladetaart, half-meter slagroomtaart, grote speculaaspop, hazelnoot schuimtaart en caramel gebakstam kopen. Je kunt veilig online betalen via je bank. Het adres van de banketbakkerij is Van Ghentstraat 6 in Twello en je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0571 271 861 of e-mailadres info@debanketbakkerij.nl. Het KvK-nummer is 08012705. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur. Let op: de bakkerij is gesloten op Hemelvaartsdag (18 mei), 2e Pinksterdag (29 mei) en tijdens de zomervakantie van 31 juli tot en met 13 augustus. De klantenservice van de banketbakkerij bezorgt niet meer, maar je kunt wel je bestelling afhalen. Ze hebben ook een privacyverklaring en een pagina met veelgestelde vragen.

Wil je weten wat De Banketbakkerij den Hollander verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Banketbakkerij den Hollander of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Banketbakkerij den Hollander? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Banketbakkerij den Hollander het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar De Banketbakkerij den Hollander reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Banketbakkerij den Hollander

Bezoekers bekeken ook