De Blokkentoren locatie Teuge

De Blokkentoren locatie Teuge is een Peuterspeelzalen gelegen aan Zandenallee 18 in Teuge.

Meer informatie over De Blokkentoren locatie Teuge in Teuge

De Blokkentoren, een christelijke peuterspeelzaal in Apeldoorn en Teuge, bestaat al 25 jaar. Om dit te vieren, werden er de afgelopen maanden feestelijke activiteiten georganiseerd voor de peuters, ouders en (oud)medewerkers. Dit kon mede mogelijk worden gemaakt dankzij de sponsors. De peuterspeelzaal is in 1998 opgericht met als doel het belang van opgroeiende en zich ontwikkelende kinderen te dienen. Inmiddels is De Blokkentoren uitgegroeid tot een professionele organisatie met behoud van deze doelstelling en haar christelijke identiteit. Het welzijn van het kind staat centraal, waarbij plezier, veiligheid en acceptatie belangrijke basisbehoeften zijn. De peuterspeelzaal biedt een veilige en vertrouwde omgeving waar de sociale en persoonlijke ontwikkeling van het kind gestimuleerd wordt. Op de website van De Blokkentoren is praktische en financiële informatie te vinden, evenals informatie over de organisatie en haar grondslag. Voor meer informatie wordt verwezen naar de contactpagina.

Wil je weten wat De Blokkentoren locatie Teuge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Blokkentoren locatie Teuge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Blokkentoren locatie Teuge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Blokkentoren locatie Teuge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar De Blokkentoren locatie Teuge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Blokkentoren locatie Teuge

Bezoekers bekeken ook