De Zonnegaard

De Zonnegaard is een Biologische winkel gelegen aan Appenseweg 7 in Voorst Gem Voorst.

Meer informatie over De Zonnegaard in Voorst Gem Voorst

Al sinds de 9e eeuw wordt stalmest met plaggen op de akkers gebracht, waardoor er nu op vruchtbare grond groentes verbouwd kunnen worden bij De Zonnegaard. Het bedrijf zorgt goed voor de bodem door te bemesten met biologische stalmest en door gebruik te maken van groenbemesters. Ook wordt er gezorgd voor diversiteit op het land door bloemen en fruit te verbouwen. Thomas Grosshanten en Carlijn Geluk zijn in de winter van 2016 met hun gezin op De Zonnegaard begonnen, nadat ze beiden de opleiding voor biologisch-dynamische landbouw hadden afgerond. Lizet van Gilst is ook bij het bedrijf gekomen na jarenlang in de verpleging te hebben gewerkt. Bij De Zonnegaard kunt u terecht in de boerderijwinkel in Voorst voor biologische boodschappen, kunt u een groente- en fruitabonnement nemen en kunt u het bedrijf bezoeken op markten in Zutphen of Deventer.

Wil je weten wat De Zonnegaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zonnegaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zonnegaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zonnegaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar De Zonnegaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zonnegaard

Bezoekers bekeken ook