De Zwemacademie Locatie Wilp

De Zwemacademie Locatie Wilp is een Zwemschool gelegen aan Roggencampweg 5 in Wilp.

Meer informatie over De Zwemacademie Locatie Wilp in Wilp

Op de locatie in Wilp maakt Zwemacademie ikZwem gebruik van het therapiebad van stichting Zozijn. Dit bad heeft een watertemperatuur van 31 graden en is geschikt voor zwemlessen aan maximaal 8 kinderen per instructeur. Op de website kun je terecht voor een overzicht van de nieuwe zwemlessen die binnenkort starten en kun je je kind aanmelden. Daarnaast zijn ook de lesroosters van de huidige zwemlessen te vinden. Wil je meer informatie over de locatie in Wilp of de route naar het zwembad? Ook daarvoor kun je op de website terecht.

Wil je weten wat De Zwemacademie Locatie Wilp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zwemacademie Locatie Wilp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zwemacademie Locatie Wilp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zwemacademie Locatie Wilp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar De Zwemacademie Locatie Wilp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zwemacademie Locatie Wilp

Bezoekers bekeken ook