Deventer Buitensociëteit & Bowling

Deventer Buitensociëteit & Bowling is een Bowlingbaan gelegen aan Twelloseweg 1-A in Steenenkamer.

Meer informatie over Deventer Buitensociëteit & Bowling in Steenenkamer

Net buiten Deventer, in het groene Worpplantsoen, bevindt zich de Deventer Buitensociëteit. Dit goed bewaarde geheim uit 1888 biedt allerlei activiteiten aan, zoals bowlen, eten & drinken, feesten en vergaderen. Het historische pand is geschikt voor jong en oud. Of je nu komt bowlen, een hapje wilt eten, met collega's wilt vergaderen of een groot feest wilt geven, je bent altijd welkom bij de Deventer Buitensociëteit. Daarnaast kun je ook genieten van een borrel, bijvoorbeeld met kerst, oudjaar of nieuwjaar. De bedrijfsborrel kan zowel binnen als buiten gevierd worden en je kunt na afloop gezellig een potje bowlen. In 2020 zijn de bowlingbanen vernieuwd en er is plaats voor zowel competitieve als recreatieve bowlers. Daarnaast staat de Deventer Buitensociëteit bekend om zijn verse producten, kwaliteit en sfeer. Je kunt genieten van tapas, buffetten, een uitgebreide kaart en Italiaans ijs. Het 19e-eeuwse gebouw biedt ook mogelijkheden voor trouwfeesten en andere evenementen. Daarnaast is het ook een geschikte locatie voor zakelijke bijeenkomsten buiten de werkomgeving. De Deventer Buitensociëteit is open op bepaalde dagen en tijden, en je kunt online een bowlingbaan reserveren.

Wil je weten wat Deventer Buitensociëteit & Bowling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Deventer Buitensociëteit & Bowling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Deventer Buitensociëteit & Bowling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deventer Buitensociëteit & Bowling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Deventer Buitensociëteit & Bowling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Deventer Buitensociëteit & Bowling

Bezoekers bekeken ook