DIEXvintagedesign Interieur

DIEXvintagedesign Interieur is een Winkel voor vintage kleding gelegen aan Rijksstraatweg 84 in Voorst Gem Voorst.

Meer informatie over DIEXvintagedesign Interieur in Voorst Gem Voorst

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst. DIEX vintagedesign heeft een breed assortiment aan vintage producten, waaronder een Radius Dutch design tijdschriftenrek voor €75,00, een Pols Potten geboorte cadeau / schaal 'golden bear' voor €31,25 en een set van 11 non-fictieve werken van Cees Andriessen voor €225,00. Daarnaast hebben ze ook een Guzzini retro ijs-emmer design voor €35,00, theeglazen van Flavio Sambinelli voor Carlo Giannini voor €50,00 en een Moulinex espresso machine uit de jaren 70 voor €99,00. Er zijn ook aanbiedingen, zoals de Thonet S 320 p stoel van €125,00 voor €100,00 en de Quasar vuurpijl vloerlamp van €850,00 voor €650,00. Verder zijn er nog andere meubels en lampen in de aanbieding. Tot slot zijn er ook enkele verkochte items, waaronder een Artifort Groovy fauteuil, een Casamania Bloom kast en een Dansk Design kandelaar, die allemaal gratis zijn verkocht.

Wil je weten wat DIEXvintagedesign Interieur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DIEXvintagedesign Interieur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DIEXvintagedesign Interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DIEXvintagedesign Interieur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar DIEXvintagedesign Interieur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. DIEXvintagedesign Interieur

Bezoekers bekeken ook