Eekhuis

Eekhuis is een Ambachten gelegen aan Nijverheidsstraat 17 in Twello.

Meer informatie over Eekhuis in Twello

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf? Eekhuis schilder - glas & wandafwerking is het juiste adres. Het bedrijf is gestart in 1972 en heeft in 2006 de naam gewijzigd naar Eekhuis. Ze zijn gevestigd in Twello en hebben ongeveer 25 medewerkers. Ze richten zich op het leveren van kwalitatief goed werk door middel van uitgebreide adviezen, het nakomen van afspraken, goede communicatie en flexibiliteit. Eekhuis is een AF-erkend schildersbedrijf en VCA-gecertificeerd. Ze werken zowel voor bedrijven als particulieren, aannemers, stichtingen, gemeenten, scholen, woningbouwverenigingen, architecten, monumentenzorg en zorginstellingen. Naast schilderwerken bieden ze ook glas, behang, spuitwerk en houtrotherstel aan. Meer informatie is te vinden op de website of neem contact op via het offerte formulier.

Wil je weten wat Eekhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eekhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eekhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eekhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Eekhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eekhuis

Bezoekers bekeken ook