Fruitwerkt

Fruitwerkt is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Duistervoordseweg 7 in Twello.

Meer informatie over Fruitwerkt in Twello

Fruit op je werk is een initiatief van Van Hees Versmarkt, een groenten- en fruitspeciaalzaak uit Twello. Ze zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens en hebben een privacyverklaring opgesteld. In deze verklaring geven ze aan welke persoonsgegevens ze verwerken, hoelang ze deze gegevens bewaren en welke maatregelen ze nemen om de gegevens te beveiligen. Ook hebben ze een publiek register van gegevensverwerkingen waarin onder andere naam, adresgegevens, e-mailadres, bankrekeningnummer en locatiegegevens worden vermeld. Verder bieden ze de mogelijkheid om fruit op je werk te laten bezorgen, waarbij je je naam, e-mailadres en telefoonnummer moet opgeven en akkoord moet gaan met het opslaan en verwerken van je gegevens. De contactgegevens van Fruit werkt! zijn ook vermeld in het privacy statement.

Wil je weten wat Fruitwerkt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fruitwerkt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fruitwerkt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fruitwerkt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Fruitwerkt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fruitwerkt

Bezoekers bekeken ook