Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg

Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg is een Lodge gelegen aan Weg Over Het Hontsveld 21 in Empe.

Meer informatie over Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg in Empe

In de IJsselvallei kun je verblijven in Klein Erve, een plattelandskamer die van alle gemakken is voorzien. Het verblijf is onderdeel van een schuur met een romantische uitstraling en heeft een uniek uitzicht over de weilanden en het natuurgebied "Empese en Tondense Heide". Klein Erve is geschikt voor 2 personen en heeft een comfortabel bed, een leefgedeelte met een tafel en stoelen, en een televisie met de mogelijkheid om een dvd-speler aan te sluiten. De keuken is goed uitgerust en de badkamer heeft een wastafel, douche en toilet met vloerverwarming. Voor reserveringen kun je contact opnemen via het contactformulier of info@kleinerve.nl. Let op: de prijzen zullen vanaf 1 januari 2023 worden verhoogd en er is een afsluiting van de N345 ter hoogte van de A1 afrit Voorst tussen 6 maart en 9 juni 2023.

Wil je weten wat Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastenverblijf Klein Erve en Camping Erve de Weijenberg

Bezoekers bekeken ook