Ontwerpbestemmingsplan “Voorste Schaapsdijk 1a, Klein Zundert” ter inzage

DeVoorstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan “Voorste Schaapsdijk 1a, Klein Zundert” ter inzage.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het ontwerp-wijzigingsplan betreft de het vergroten van het agrarisch bouwvlak op de locatie Voorste Schaapsdijk 1 in Klein Zundert.Het college van B&W van de gemeente Zundert maakt bekend dat dit plan ter inzage wordt gelegd. Dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. TerinzageleggingHet ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 21 december 2023 tot en met woensdag 14 februari 2024 ter inzage op het raadhuis. In verband met de feestperiode is deze inzagetermijn 2 weken langer dan normaal gebruikelijk is. Voor het inzien van de stukken maakt u twee werkdagen van tevoren een afspraak via 076-599 5600. Het plan staat ook op www.ruimtelijkeplannen.nl. Zienswijze indienenIedereen kan tijdens de terinzagelegging een zienswijze indienen. Dat kunt u schriftelijk of mondeling doen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Zundert (Postbus 10.001,4880 GA Zundert). Uw zienswijze moet binnen de hiervoor genoemde termijn zijn ontvangen. Deze bevat ten minste uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak worden ingediend. U kunt hiervoor een afspraak maken via tel. 076 - 599 5600.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deVoorstgids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Voorst, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deVoorstgids.nl
Redactie deVoorstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Voorst
  2. gmb-2023-547912

Gerelateerde berichten