Voorbereidingsbesluit Kleine bedrijfsunits gemeente Voorst

DeVoorstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Voorbereidingsbesluit Kleine bedrijfsunits gemeente Voorst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:Vanaf 23 december 2023 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage het voorbereidingsbesluit Kleine bedrijfsunits gemeente Voorst (NL.IMRO.0285.20349-OW00) dat gaat over de bestemmingsplannen Bedrijventerrein Engelenburg/Bedrijventerrein Engelenburg Twello, eerste herziening, Bedrijventerrein Nijverheid-'t Belt, Luchthaven Teuge en Terwolde 2012. Het voorbereidingsbesluit van de raad van de gemeente Voorst is genomen op 18 december 2023 en treedt in werking op 23 december 2023. InformatieHet voorbereidingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u het voorbereidingsbesluit daar inzien? Neem dan gerust contact op met René Vossebeld. Zijn telefoonnummer is 0571-27 93 03.Bekijk de stukken op www.ruimtelijkeplannen.nl via de link links naast deze tekst of via de knop Details.Geen bezwaar of beroep mogelijkUit artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht volgt dat u geen bezwaar of beroep kunt instellen tegen het voorbereidingsbesluit.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deVoorstgids.nl op 23-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Voorst, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deVoorstgids.nl
Redactie deVoorstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Voorst
  2. gmb-2023-554693

Gerelateerde berichten