GEMEENTE VUGHT – VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING OMGEVINGSPLANACTIVITEIT BOUWEN – VAN VOORST TOT VOORSTSTRAAT 10 VUGHT

DeVoorstgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: GEMEENTE VUGHT – VERLEENDE OMGEVINGSVERGUNNING OMGEVINGSPLANACTIVITEIT BOUWEN – VAN VOORST TOT VOORSTSTRAAT 10 VUGHT.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Vught maken bekend, dat zij in de afgelopen periode onderstaande aanvraag - Van Voorst tot Voorststraat 10 Vught, plaatsen van een fietsenoverkapping in de voortuin, Z24 - 273139.De vergunning is verzonden op 31 januari 2024.BezwaarschriftBent u het niet eens met het besluit? Dan kunt u als belanghebbende binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten; de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, de gronden van het bezwaar. Het bezwaarschrift kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10100, 5260 GA Vught. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deVoorstgids.nl op 8-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Voorst, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deVoorstgids.nl
Redactie deVoorstgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Voorst
  2. gmb-2024-53829

Gerelateerde berichten