Hekkers & Van 't Spijker

Hekkers & Van 't Spijker is een Restauratie van antieke meubelen gelegen aan Molenallee 5 in Wilp.

Meer informatie over Hekkers & Van 't Spijker in Wilp

Hekkers & van 't Spijker is een antiekrestaurateur en meubelmakerij die gespecialiseerd is in het restaureren van antieke en waardevolle meubelen. Ze zorgen ervoor dat het oorspronkelijke karakter van het meubel behouden blijft, zodat je er nog vele jaren van kunt genieten. Op hun website kun je via de fotogalerij zien hoe het werkproces eruitziet en enkele resultaten bekijken. Daarnaast kun je op de hoogte blijven van lopende restauraties en ander nieuws via hun Facebook-pagina. Je kunt contact met hen opnemen via mail of telefoon, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken en zelf een kijkje te nemen in hun werkplaats, waar ze je graag een korte rondleiding geven.

Wil je weten wat Hekkers & Van 't Spijker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hekkers & Van 't Spijker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hekkers & Van 't Spijker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hekkers & Van 't Spijker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Hekkers & Van 't Spijker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hekkers & Van ’t Spijker

Bezoekers bekeken ook