Het Fiets Center

Het Fiets Center is een Fietsenwinkel gelegen aan Zwarte Kolkstraat 45 in Wilp.

Meer informatie over Het Fiets Center in Wilp

Het Fiets Center is een leverancier van fietsplezier. Ze bieden jong gebruikte e-bikes, zo goed als nieuwe occasions en goedkope cafe racers aan. Ook kunnen ze fietsen op maat zoeken. Het Fiets Center heeft een snel wisselende voorraad, dus niet alle fietsen staan online. Je kunt contact met hen opnemen als jouw gewenste fiets er niet tussen staat. Ze hebben verschillende nieuwe modellen binnen, waaronder de Gazelle Orange C8 HMB, Bakfiets.nl Bakfiets Classic Long, Koga E-Nova HMB, Victoria E Trekking 5.9, Gazelle Paris C7 HMB, Koga F3 6.1, Gazelle Grenoble C8 HMB GPS-PROTECTED, Gazelle Orange C8 HMB en de Pegasus Siena E7F Bosch. Bezorging aan huis is mogelijk in Nederland en België. Je kunt contactgegevens vinden op hun website.

Wil je weten wat Het Fiets Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Fiets Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Fiets Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Fiets Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Het Fiets Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Fiets Center

Bezoekers bekeken ook