Hofstede De Middelburg B.V.

Hofstede De Middelburg B.V. is een Trouwlocatie gelegen aan Zandwal 1 in Voorst Gem Voorst.

Meer informatie over Hofstede De Middelburg B.V. in Voorst Gem Voorst

Ons schitterende monumentale landgoed, Landgoed Hofstede de Middelburg, is gevestigd op een hectare grond met uitzicht op het meer Bussloo. Het restaurant bevindt zich in een prachtig gerestaureerde herenkamer en deel van de authentieke boerderij. De Hofstede dateert uit 1863 en biedt vele mogelijkheden voor bruiloften, bedrijfsuitjes, feesten, partijen, diner, lunch en nog veel meer. Daarnaast is het hondenseizoen begonnen en kunnen gasten gratis parkeren. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Hofstede De Middelburg B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hofstede De Middelburg B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hofstede De Middelburg B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hofstede De Middelburg B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Hofstede De Middelburg B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hofstede De Middelburg B.V.

Bezoekers bekeken ook