Huisartsenpraktijk Scholte Talsma

Huisartsenpraktijk Scholte Talsma is een Arts gelegen aan Raccordement 8e in Twello.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Scholte Talsma in Twello

Huisartsenpraktijk Scholte Talsma is gevestigd in het Medisch Centrum in Twello en werkt samen met andere huisartsen, praktijkondersteuners en praktijkmedewerkers. Ze streven ernaar om kwaliteitszorg te bieden op een persoonlijke en vertrouwelijke manier. Op hun website kunnen patiënten informatie vinden over de praktijk en haar medewerkers, en ook online herhaalmedicatie bestellen of een afspraak maken met hun huisarts. De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.00-12.30 uur en 13.00-17.00 uur. Daarnaast wordt er vermeld dat visites worden gemaakt bij patiënten die niet naar de praktijk kunnen komen en dat de avond-, nacht- en weekendwaarneming wordt geregeld door de huisartsenpost. Er worden ook verschillende medewerkers genoemd die werkzaam zijn in de praktijk. Tot slot wordt er verwezen naar Thuisarts.nl voor medische informatie en naar MijnGezondheid.net voor het online regelen van zorgzaken. Er worden ook enkele aankomende gebeurtenissen genoemd, zoals een BHV-cursus, griepvaccinaties en vakanties.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Scholte Talsma verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Scholte Talsma of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Scholte Talsma? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Scholte Talsma het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Scholte Talsma reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Scholte Talsma

Bezoekers bekeken ook