Instain B.V.

Instain B.V. is een Installatiebedrijf gelegen aan Vollehandsweg 2 in Terwolde.

Meer informatie over Instain B.V. in Terwolde

Instain is een innovatief en flexibel installatiebedrijf dat betrouwbare installaties verzorgt in alle soorten woningen. Ze voegen waarde toe door middel van ontwerp en installatiebeheer, en bieden duurzame oplossingen. Installatiebedrijf J. Steenbruggen B.V. wordt overgenomen door Matthijs de Pater. Ze zijn begonnen met een grootschalig project van 90 woningen van Rentree in Deventer, in samenwerking met Salverda en Wolters. Ook hebben ze een nieuwe naam en uitstraling geïntroduceerd. Instain B.V. zal worden belicht in het televisieprogramma "De Barometer" op RTL-Z. Ze hebben jonge werknemers naar de Topstartersdag gestuurd en zijn verhuisd naar een nieuw pand. Verder hebben ze samenwerkingsovereenkomsten getekend met verschillende partners en zijn ze betrokken bij verschillende projecten op het gebied van duurzaamheid en renovatie. Instain is trots op hun werk en biedt diverse diensten aan, waaronder het plaatsen van zonnepanelen. Ze zijn te bereiken via e-mail en social media.

Wil je weten wat Instain B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Instain B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Instain B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Instain B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Instain B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Instain B.V.

Bezoekers bekeken ook