Jil's Beauty- en Wellness Opleidingsinstituut

Jil's Beauty- en Wellness Opleidingsinstituut is een Opleiding tot schoonheidsspecialiste gelegen aan Bandijk 3 in Voorst Gem Voorst.

Meer informatie over Jil's Beauty- en Wellness Opleidingsinstituut in Voorst Gem Voorst

Er is een opleidingsinstituut genaamd Jil's Beauty & Wellness in Voorst dat zich richt op cosmetologie. Het instituut biedt kleinschalige en persoonlijke lessen aan, met een groepsgrootte van minimaal 2 en maximaal 6 personen. De opleidingen en trainingen variëren van een complete basisopleiding tot modulaire opleidingen. Er zijn ook specifieke cursussen beschikbaar, zoals een 5-daagse opleiding tot Allround Skinmaster en een 2-daagse cursus gelaatsverzorging. Het instituut wordt geleid door Jildau, die lesgeeft in kleine groepen en de nadruk legt op persoonlijke ontwikkeling en groei. Het Twents Fonds Voor Vakmanschap kan financiële ondersteuning bieden voor de opleidingen. Contact opnemen kan via e-mail of een berichtje, omdat Jildau vaak lesgeeft en moeilijk bereikbaar is.

Wil je weten wat Jil's Beauty- en Wellness Opleidingsinstituut verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jil's Beauty- en Wellness Opleidingsinstituut of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jil's Beauty- en Wellness Opleidingsinstituut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jil's Beauty- en Wellness Opleidingsinstituut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Jil's Beauty- en Wellness Opleidingsinstituut reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jil’s Beauty- en Wellness Opleidingsinstituut

Bezoekers bekeken ook