JOHA Klussenbedrijf

JOHA Klussenbedrijf is een Interieurinrichter gelegen aan Molendwarsstraat 28 in Twello.

Meer informatie over JOHA Klussenbedrijf in Twello

JOHA Klussenbedrijf is een bedrijf dat zich richt op maatwerk, vakwerk, flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor renovatie-, bouw- en binnenbekledingswerken. Ze hebben eerder projecten opgeleverd en je kunt deze bekijken om overtuigd te worden van hun werk. Joha Interieur is gespecialiseerd in renovatie-, bouw- en binnenbekledingswerken en ze helpen graag bij interieur-uitdagingen. Als eigenaar van het bedrijf heb ik, Ghassan Joha, in 1996 alle fijne kneepjes van het vak geleerd van mijn vader in ons familiebedrijf in Damascus. Op 1 januari 2020 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen in Nederland. Joha Klussenbedrijf is gespecialiseerd in alle timmerwerken, zowel binnen als buiten.

Wil je weten wat JOHA Klussenbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JOHA Klussenbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JOHA Klussenbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JOHA Klussenbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar JOHA Klussenbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JOHA Klussenbedrijf

Bezoekers bekeken ook