Jongerencentrum / skatepark Younger at heart

Jongerencentrum / skatepark Younger at heart is een Sportcomplex gelegen aan Plutopad in Twello.

Meer informatie over Jongerencentrum / skatepark Younger at heart in Twello

Younger at Heart is een organisatie die in 2006 is opgericht om mensen te helpen die geen traditionele hulp willen ontvangen. Ze hebben zich ontwikkeld tot een betrouwbare organisatie die zich inzet voor haar overtuigingen. Ze zorgen ervoor dat er een einde komt aan de bureaucratische zorg en doorverwijzingen waar hun deelnemers een hekel aan hebben. Met 28 jaar ervaring in verschillende vormen van begeleiding en zorg, voldoen ze aan de kwaliteitseisen en werken ze samen met de cliënten om de complexe sociale problemen aan te pakken. Ze bieden langdurige begeleiding aan jonge mensen en hun omgeving, individueel of in groepsverband. De financiering van de begeleiding wordt besproken en er wordt gekeken naar de mogelijkheden, zoals WLZ, WMO, JEUGDWET en HALTRECLASSERING. Younger at Heart heeft altijd een politiek-ethische insteek en streeft naar een balans tussen systeemdenken en menselijke maat. Ze zijn te bereiken via mail, telefoon en hebben een kantoor in Zutphen.

Wil je weten wat Jongerencentrum / skatepark Younger at heart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jongerencentrum / skatepark Younger at heart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jongerencentrum / skatepark Younger at heart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jongerencentrum / skatepark Younger at heart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Jongerencentrum / skatepark Younger at heart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jongerencentrum / skatepark Younger at heart

Bezoekers bekeken ook