Judo Academy Stedendriehoek - Twello

Judo Academy Stedendriehoek - Twello is een Judoschool gelegen aan Wassenaar Obdamstraat 1 in Twello.

Meer informatie over Judo Academy Stedendriehoek - Twello in Twello

Judo Academy Stedendriehoek is dé judoschool in de Stedendriehoek. Ze bieden niet alleen reguliere judolessen aan, maar ook clinics voor scholen en bedrijven. Ze geven les op verschillende locaties, zoals Apeldoorn, Klarenbeek, Terwolde, Twello en Voorst. Voor kinderen van 3 tot 5 jaar is er Tuimeljudo, waarin ze de basis van judo leren. Jeugdjudo is voor kinderen van 6 tot 15 jaar, waarin ze op een recreatieve manier in aanraking komen met verschillende facetten van judo. Wedstrijdjudo is voor judoka's die willen deelnemen aan toernooien en hier specifiek op willen trainen. Voor volwassenen zijn er seniorenjudolessen, aangepast aan ieders niveau. Ook zijn er mogelijkheden voor zwarte band training en kracht- en conditietraining. Daarnaast biedt Judo Academy Stedendriehoek ook kinderfeestjes aan, waarin kinderen kunnen judoën met hun vriendjes en vriendinnetjes. Ze hebben een judoshop waar judopakken, merchandise, rugemblemen, accessoires, judobanden en tassen te bestellen zijn.

Wil je weten wat Judo Academy Stedendriehoek - Twello verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judo Academy Stedendriehoek - Twello of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judo Academy Stedendriehoek - Twello? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judo Academy Stedendriehoek - Twello het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Judo Academy Stedendriehoek - Twello reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judo Academy Stedendriehoek – Twello

Bezoekers bekeken ook