Kleiboer Communicatie

Kleiboer Communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Terwolde NL, Kerkstraat 51 in Terwolde.

Meer informatie over Kleiboer Communicatie in Terwolde

Wilma Kleiboer is een tekstschrijver die gespecialiseerd is in het verbeteren van bestaande teksten. Ze beheerst alle journalistieke genres en creatieve schrijftechnieken om saaie teksten tot leven te brengen. Ze helpt regelmatig ondernemers door hun teksten van een opknapbeurt te voorzien, bijvoorbeeld door overbodige tekst te schrappen. Daarnaast kan ze teksten lichter, luchtiger, publieksvriendelijker, korter, zakelijker of serieuzer maken, afhankelijk van de wensen van de klant. Wilma Kleiboer is opgeleid als journalist en heeft ervaring in PR en marketingcommunicatie. Ze begon haar carrière als bloemist en werkte vervolgens in de zorg voordat ze journalistiek ging studeren en als freelance tekstschrijver aan de slag ging. Als boerendochter begrijpt ze hoe een koe een haas vangt, wat haar nog dagelijks van pas komt. Je kunt contact opnemen met Wilma Kleiboer via telefoon, WhatsApp of e-mail.

Wil je weten wat Kleiboer Communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kleiboer Communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kleiboer Communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleiboer Communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Kleiboer Communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kleiboer Communicatie

Bezoekers bekeken ook