Koepel Sport, Welzijn & Cultuur

Koepel Sport, Welzijn & Cultuur is een Evenementenlocatie gelegen aan Jachtlustplein 7 in Twello.

Meer informatie over Koepel Sport, Welzijn & Cultuur in Twello

Bij de Koepel Sport, Welzijn en Cultuur in de gemeente Voorst kun je ruimtes huren voor verschillende activiteiten, zoals sporten met vrienden, samen muziek maken, een workshop geven of vergaderen. Op de website kun je de gewenste activiteit selecteren en de geschikte locaties vinden. Als je al eerder een ruimte hebt gehuurd, kun je direct naar het reserveringssysteem gaan. Huurders waarderen de organisatie en noemen de Zuiderlaan zelfs de "mooiste locatie van de regio". Verder is er nieuws over het Uniek Sporten Certificaat voor sportverenigingen, een nieuwe ambassadeur voor aangepast sporten en de installatie van een interactieve X-Wall in de Multizaal Jachtlust. Voor contact is de Koepel telefonisch bereikbaar op bepaalde tijden en de manager is Theo Deijk.

Wil je weten wat Koepel Sport, Welzijn & Cultuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koepel Sport, Welzijn & Cultuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koepel Sport, Welzijn & Cultuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koepel Sport, Welzijn & Cultuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Koepel Sport, Welzijn & Cultuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koepel Sport, Welzijn & Cultuur

Bezoekers bekeken ook