Koffie Cafe Thuis

Koffie Cafe Thuis is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Marktplein 32 in Twello.

Meer informatie over Koffie Cafe Thuis in Twello

Bij Koffie Café Thuis kun je genieten van een kopje koffie of een glaasje wijn in een huiselijke sfeer. Ze bieden ook een breed scala aan opties, zoals high tea, lunches en borrelplankjes. Op de locatie werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die helpen bij de dagelijkse horecawerkzaamheden, zoals het verzorgen van koffie, thee, lunches en het bakken van taarten. Essie Bakt, een onderdeel van Koffie Café Thuis, zorgt voor huisgemaakt gebak en andere lekkernijen. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je contact opnemen met Koffie Café Thuis via de website of telefoon. Ze verwelkomen je graag op Marktplein 32 in Twello.

Wil je weten wat Koffie Cafe Thuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koffie Cafe Thuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koffie Cafe Thuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koffie Cafe Thuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Koffie Cafe Thuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koffie Cafe Thuis

Bezoekers bekeken ook