Kringloopwinkel de Struintuin

Kringloopwinkel de Struintuin is een Kringloopwinkel gelegen aan Tuinstraat 51 in Voorst Gem Voorst.

Meer informatie over Kringloopwinkel de Struintuin in Voorst Gem Voorst

Je bent welkom in de kringloopwinkel De Struintuin, gelegen in De Benring in Voorst. De Benring was vroeger een verzorgingshuis, maar is nu een appartementengebouw met diverse gemeenschappelijke ruimtes. De kringloopwinkel zorgt voor reuring en vergroot de aantrekkingskracht van het complex. Je kunt hier mooie spullen inleveren die verkoopbaar, schoon, heel en compleet moeten zijn. Dameskleding wordt alleen verkocht als het zelf ook zou kopen. Het liefst breng je de spullen op zaterdag in. De opbrengst van de winkel wordt gebruikt voor de kosten en continuïteit van de winkel. De winkel wordt ondersteund door Qredits en giften zijn ook welkom. De naam De Struintuin is gekozen omdat een kringloopwinkel een speeltuin is voor volwassenen. Het logo van de winkel is een cirkel met afbeeldingen van voeten met een blad, wat symbool staat voor struinen en de natuur. Kom langs in De Struintuin en geef mooie spullen een tweede leven!

Wil je weten wat Kringloopwinkel de Struintuin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel de Struintuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel de Struintuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel de Struintuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Kringloopwinkel de Struintuin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel de Struintuin

Bezoekers bekeken ook