Lashes Brows and Beauty by Omi

Lashes Brows and Beauty by Omi is een Schoonheidssalon gelegen aan in .

Meer informatie over Lashes Brows and Beauty by Omi in

Lashes Brows and Beauty by Omi is een adres voor wimperextensions, wenkbrauwbehandelingen, huidverzorging en permanente make-up. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals UV-wimperextensions, wimperextensions one by one/volume, wenkbrauwbehandelingen en permanente make-up voor de wenkbrauwen. Ook bieden ze tattoo verwijdering aan met vloeistof, wat minder pijnlijk is dan de oorspronkelijke tatoeage en minder behandelingen vereist. De verwijderingsvloeistof verlaat het lichaam via het huidoppervlak en wordt binnen een uur afgebroken door de stofwisseling. Ze hebben ook een online agenda waar je direct een afspraak kunt maken. Lashes Brows and Beauty by Omi is gevestigd in Deventer en heeft een KVK-nummer: 77202198.

Wil je weten wat Lashes Brows and Beauty by Omi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lashes Brows and Beauty by Omi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lashes Brows and Beauty by Omi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lashes Brows and Beauty by Omi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Lashes Brows and Beauty by Omi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lashes Brows and Beauty by Omi

Bezoekers bekeken ook