Melenhorst Klokken en Antiek

Melenhorst Klokken en Antiek is een Antiekwinkel gelegen aan Rijksstraatweg 167 in Twello.

Meer informatie over Melenhorst Klokken en Antiek in Twello

Sander en Marlies Melenhorst zijn de eigenaren van een winkel en website waar zij meer dan 200 antieke klokken en een grote collectie antieke meubelen verkopen. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en goede service. Op de website kunt u ook meer informatie vinden over de eigenaren en recensies van klanten. Daarnaast bieden ze ook klok reparaties aan. De collectie bestaat uit antieke klokken, meubelen en ander antiek. Voor de openingstijden en het adres kunt u terecht op de contactpagina.

Wil je weten wat Melenhorst Klokken en Antiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Melenhorst Klokken en Antiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Melenhorst Klokken en Antiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Melenhorst Klokken en Antiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Melenhorst Klokken en Antiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Melenhorst Klokken en Antiek

Bezoekers bekeken ook