Mommenhoeve

Mommenhoeve is een Pizzeria gelegen aan Zeedijk 33 in Nijbroek.

Meer informatie over Mommenhoeve in Nijbroek

Welkom op de Mommenhoeve, een oude boerderij met een boomgaard vol fruit- en notenbomen in de IJsselvallei vlakbij Deventer. Lars, Saskia, Sven en Jiri nodigen je uit om te komen kamperen in de boomgaard, solokamperen of zomerkamperen met je gezin. Daarnaast kun je deelnemen aan activiteiten zoals een Pizza & Vuur avond. Er worden ook speciale retraites georganiseerd, zoals de Stille Natuur Retraite. Op de Mommenhoeve kun je helemaal tot rust komen en genieten van de stilte en de natuur. Veel mensen ervaren de plek als een minivakantie en voelen zich thuis. Het is een fijne plek om weer even stil te staan, te zijn en te genieten.

Wil je weten wat Mommenhoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mommenhoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mommenhoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mommenhoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Mommenhoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mommenhoeve

Bezoekers bekeken ook