mooi by stefje

mooi by stefje is een Kapper gelegen aan Uiverstraat 11 in Teuge.

Meer informatie over mooi by stefje in Teuge

Mijn naam is Stephanie Smaling en ik ben een gediplomeerde kapster, pedicure en schoonheidsspecialist. In mijn eigen salon "Mooi by Stefje" werk ik volgens de hoogste hygiëne- en welzijnsnormen. Op mijn website informeer ik professioneel over haar en beauty en bied ik de mogelijkheid om online een afspraak te maken of een cadeaubon te bestellen. Iedereen is welkom in de salon, zowel vrouwen, mannen als kinderen. Vanaf 5 december ga ik weer aan het werk en de agenda staat ook al open voor de kerst. Daarnaast ben ik op 15 september trotse ouder geworden van Teddy Bo Beekhuis.

Wil je weten wat mooi by stefje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van mooi by stefje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij mooi by stefje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je mooi by stefje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar mooi by stefje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. mooi by stefje

Bezoekers bekeken ook