Mrs. B. (Nails and More)

Mrs. B. (Nails and More) is een Nagelstudio gelegen aan Dorpsstraat 79 in Terwolde.

Meer informatie over Mrs. B. (Nails and More) in Terwolde

In de webshop zijn er momenteel geen producten in de winkelmand. Op de voorpagina van de website kun je een verscheidenheid aan behandelingen vinden. Er zijn 3 gezichtsbehandelingen beschikbaar, evenals 7 nagelbehandelingen met gel. Daarnaast worden er 5 ontspanningsmassages aangeboden en 2 spa-pedicures voor de voeten. Als je op zoek bent naar een cadeau, zijn er 5 waardebonnen beschikbaar. Voor het waxen of harsen van het lichaam zijn er 2 opties en ook voor wimperextensions zijn er 2 mogelijkheden.

Wil je weten wat Mrs. B. (Nails and More) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mrs. B. (Nails and More) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mrs. B. (Nails and More)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mrs. B. (Nails and More) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Mrs. B. (Nails and More) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mrs. B. (Nails and More)

Bezoekers bekeken ook