Multiple-C's

Multiple-C's is een IT-consultancy gelegen aan Kievitsweg 13 in Wilp.

Meer informatie over Multiple-C's in Wilp

Multiple-C's is een bedrijf dat sinds 2006 managementondersteuning biedt op het gebied van informatievoorziening, ICT en E-commerce. Ze hebben veel ervaring met het begeleiden en coachen van Agile teams. Als u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft voor uw projectmanagementteam, kan Multiple-C's u daarbij helpen door capaciteit in te zetten vanuit hun eigen organisatie of door expertise uit hun relatienetwerk in te schakelen. Ze hebben tientallen jaren ervaring op het gebied van projectmanagement, testmanagement, interimmanagement, Agile coaching en consultancy. Op dit moment voert Rob van Lokven een project uit voor de NWB Bank in Den Haag. Multiple-C's heeft verschillende certificeringen, waaronder projectmanager, senior projectmanager, Agile coach, Scrum master, testmanager, internetprojectmanager en E-commerce projectmanager.

Wil je weten wat Multiple-C's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Multiple-C's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Multiple-C's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Multiple-C's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Multiple-C's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Multiple-C’s

Bezoekers bekeken ook