Mykonos

Mykonos is een Grieks restaurant gelegen aan Michiel de Ruyterstraat 16 in Twello.

Meer informatie over Mykonos in Twello

Restaurant Mykonos Twello is een Grieks specialiteiten- en tapasrestaurant waar je ook maaltijden kunt afhalen. Het restaurant heeft een moderne uitstraling en serveert gerechten met verse ingrediënten voor de meest intense smaakbeleving. Het is de perfecte plek voor gezellige avonden en groepsbijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. Het team van Mykonos Twello is gedreven en gastvrij en heeft liefde en passie voor lekker eten. Je kunt reserveren via de reserveringspagina of telefonisch contact opnemen. Het restaurant is gesloten van 18 tot en met 27 september vanwege vakantie. Voor meer informatie en het adres kun je terecht op de website van Mykonos Twello.

Wil je weten wat Mykonos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mykonos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mykonos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mykonos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Mykonos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mykonos

Bezoekers bekeken ook