Pantry

Pantry is een Supermarkt gelegen aan Rijksstraatweg 41 in Wilp.

Meer informatie over Pantry in Wilp

Pantry is een onbemande streekwinkel die verse, lokaal geproduceerde producten aanbiedt op locaties waar er weinig mogelijkheden zijn om boodschappen te doen. Je kunt toegang krijgen tot de winkel en direct afrekenen met behulp van een app op je telefoon. In de app kun je ook zien welke lokale boeren en leveranciers hun producten leveren aan de Pantry. De eerste Pantry is geopend in Wilp, Gemeente Voorst, en het doel is om in heel Nederland Pantries te vestigen. De producten worden lokaal geproduceerd en de producenten krijgen een eerlijke prijs. Boeren en producenten kunnen deelnemen aan het project en consumenten kunnen aangeven dat ze graag een Pantry in hun omgeving willen hebben. Volg Pantry Nederland ook op social media om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Pantry verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pantry of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pantry? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pantry het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Pantry reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pantry

Bezoekers bekeken ook