Pijnappel Mode

Pijnappel Mode is een Kledingwinkel gelegen aan Hoofdweg 84-A in Klarenbeek.

Meer informatie over Pijnappel Mode in Klarenbeek

Pijnappel Mode is een bekende damesmodezaak met een breed scala aan merken. Ze hebben kleding in verschillende maten, van maat 36-38 tot en met maat 54. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op maandag bieden ze ook op afspraak Privat Shopping aan. Naast de verkoop van kleding bieden ze ook stijladvies en bezorging aan. Ze hebben een grote selectie merken, waaronder Batida, Bloomings, Helena Hart en Joseph Ribkoff. Het team van Pijnappel Mode neemt de tijd om eerlijk advies te geven en te helpen bij het vinden van het juiste kledingstuk. Ze hebben ook vaste coupeuses die kleding aanpassen naar wens. De winkel is rolstoelvriendelijk en er is gratis parkeergelegenheid naast de modezaak. De openingstijden zijn op maandag gesloten, maar ze bieden wel Privat Shopping op afspraak aan.

Wil je weten wat Pijnappel Mode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pijnappel Mode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pijnappel Mode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pijnappel Mode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Pijnappel Mode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pijnappel Mode

Bezoekers bekeken ook