Protestantse Gemeente Terwolde - De Vecht

Protestantse Gemeente Terwolde - De Vecht is een Parochie gelegen aan De Kosterij 3 in Terwolde.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Terwolde - De Vecht in Terwolde

Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Terwolde - De Vecht. Deze website geeft een indruk van onze kerkelijke gemeente en we streven ernaar relevant te zijn in onze dorpsgemeenschappen. We organiseren diensten en activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen om hen te betrekken en te verbinden. Als we vanuit de Bijbelse boodschap met elkaar in gesprek raken, gebeurt er iets bijzonders. U bent altijd welkom! Verder kunt u ons volgen op onze Facebook-pagina voor het laatste nieuws. Op de agenda staat onder andere de mogelijkheid om deel te nemen aan de Alpha-cursus. Voor contactgegevens verwijzen wij u naar de website.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Terwolde - De Vecht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Terwolde - De Vecht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Terwolde - De Vecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Terwolde - De Vecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Voorst. Opzoek naar Protestantse Gemeente Terwolde - De Vecht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Terwolde – De Vecht

Bezoekers bekeken ook